​Prípravka ŠTK Šamorín U8 si na turnaji Bogy Cup U8 Orechovej Potôni vybojovali skvelé 7. miesto!

Uplynulý víkend sa v Orechovej Potôni konal medzinárodný futbalový turnaj Bogy Cup U8, na ktorom sa zúčastnilo 26 tímov z rôznych kútov Slovenska a zahraničia.

Medzi nimi nechýbali ani mladí futbalisti a futbalistky ŠTK Samorín, ktorí predviedli skvelé výkony a obsadili konečné 7. miesto.

Turnaj sa hral systémom každý s každým, takže chlapci zo Samorína si zahrali proti všetkým súperom. Hneď v úvodnom zápase ukázali šamorínčania svoju silu a porazili Inter Bratislava 2:1. Nasledovala vysoká výhra 9:1 nad AS Trenčín a zdalo sa, že ŠTK kráča za víťazstvom.

V ďalších zápasoch však narazili na silných súperov a prehrali s Vítkovicami 0:5. Napriek tejto prehre sa nevzdali a v nasledujúcich stretnutiach si pripísali dve víťazstvá a remízu Ivanka pri Dunaji (3:0), SDM Domino (2:2) a Malé Dvorníky (3:2). V poslednom zápase turnaja podľahli SC Monor 1:4, čo im stačilo na konečné 7. miesto.
Aj keď sa im nepodarilo prebojovať na stupne víťazov, šamorínčania predviedli na turnaji skvelé výkony a ukázali, že do budúcnosti majú veľký potenciál. Tréneri boli s ich hrou spokojní a chválili ich bojovnosť, tímového ducha a chuť hrať futbal.
Turnaj Bogy Cup U8 bol pre mladých futbalistov a futbalistky ŠTK cennou skúsenosťou. Už teraz sa tešia na ďalšie turnaje, kde budú môcť zúročiť svoje zdokonalené zručnosti a bojovať o najvyššie priečky.
Výsledky ŠTK Šamorín na turnaji Bogy Cup U8:
ŠTK Šamorín 2:1 Inter Bratislava
ŠTK Šamorín 9:1 AS Trenčín
ŠTK Šamorín 0:5 Vítkovice
ŠTK Šamorín 3:0 Ivanka pri Dunaji
ŠTK Šamorín 2:2 SDM Domino
ŠTK Šamorín 3:2 Malé Dvorníky
ŠTK Šamorín 4:3 Žolík Malacky
ŠTK Šamorín 1:4 SC Monor

Autor: Klub
Sdielať článok

Program zápasov mládeže

Program zapasov mládeže na najbližší víkend.

Mládež

Z nášho fanshopu