Trianglový turnaj prípraviek ŠTK Šamorín priniesol napínavé zápasy a individuálne ocenenia

V sobotu 16. marca 2024 sa na ihrisku Štvrtku na Ostrove uskutočnil trianglový turnaj prípraviek, na ktorom sa stretli tri družstvá: FC ŠTK Šamorín, ARC Sport - Hviezdoslavov a OFK Dunajská Lužná. Turnaj priniesol napínavé zápasy a množstvo krásnych gólov.

V kategórii U8 sa Šamorínčanom darilo. V prvom zápase zdolali ARC Hviezdoslavov vysoko 15:3 a v druhom zápase Dunajskú Lužnú 8:5. V oboch dueloch dominovali na ihrisku a predviedli výborný herný prejav.

V kategórii U7 sa Šamorínčanom v prvom zápase podarilo poraziť Dunajskú Lužnú 13:1. V druhom zápase však podľahli Hviezdoslavovu 9:10. Napriek tesnej prehre sa Šamorínčania prezentovali bojovným duchom a ukázali, že do budúcnosti majú veľký potenciál.
Po skončení turnaja boli odovzdané individuálne ocenenia. Najlepším hráčom družstva v kategórii U8 sa stal Adam Navrátil, v kategórii U7 Sebastián Baďansky. Penaltovým kráľom turnaja sa stal Christopher Marcina a Cenu fair play získal Adam Zimen.
Výsledky:
Kategória U8:
ŠTK Šamorín - ARC Hviezdoslavov 15:3
ŠTK Šamorín - OFK Dunajská Lužná 8:5
Kategória U7:
ŠTK Šamorín - OFK Dunajská Lužná 13:1
ŠTK Šamorín - ARC Hviezdoslavov 9:10
Individuálne ocenenia:
Najlepší hráč družstva U7: Adam Navrátil
Najlepší hráč družstva U8: Sebastián Baďansky
Penaltový kráľ: Christopher Marcina
Cena fair play: Adam Zimen
Turnaj bol skvelou príležitosťou pre mladých futbalistov, aby si zmerali sily s rovesníkmi z iných družstiev a získali cenné herné skúsenosti.

Autor: Klub
Sdielať článok

Program zápasov mládeže

Program zapasov mládeže na najbližší víkend.

Mládež

Z nášho fanshopu