Spojiť dva predošlé zápasy do úspešného výsledku s Kubínom

V nedeľu o 10:30 privítame predposledný tím tabuľky, MFK Dolný Kubín.

Prvá domáca výhra v kalendárnom roku 2024! To je jasný cieľ mužstva pod vedením Vladimira Vassiljeva pred nedeľňajším zápasom 20.kola MONACObet ligy proti MFK Dolný Kubín. Hoci sme na jar ešte neprehrali, zároveň sme si ešte nepripísali ani jednu výhru, čo chceme zmeniť práve proti súperovi, s ktorým sme na jeseň odohrali jeden z najmenej vydarených zápasov. Gól sme inkasovali už po pár sekundách hry, po polhodine sme išli do desiatich, keď Attila Horváth dostal červenú kartu. Prehra 4:0 s predposledným celkom tabuľky bola fackou, ktorú chceme doma napraviť.

Nadviazať plánujeme na sľubné úseky zápasu s tretím tímom tabuľky, FC Petržalka. Pred týždňom sme na pôde favorita remizovali 0:0, hoci skóre sa mohlo meniť na oboch stranách. „Myslím, že tým najpozitívnejším, čo si z toho zápasu odnášame je, že sme udržali nulu vzadu. V defenzíve sme boli veľmi solídni a podali výkon, ktorý by sa mal opakovať v každom zápase. Mali sme dobré pasáže aj v útoku, keď hlavne v prvom polčase sme dokázali kontrolovať hru a vypracovať si aj nejaké príležitosti,“ hodnotil spätne hlavný tréner Vladimir Vassiljev.
Šance Csóku či Záhradníka, prieniky Fellipeho a Leginusa pútali pozornosť súperovej obrany a práve na domácom ihrisku veríme, že z ich, ale nielen ich, ofenzívnych ťahov prídu góly.
„Hráči získavajú čoraz väčšie sebavedomie. Ukázali sme v posledných dvoch zápasoch, že sa našej hry môže súper obávať, že sa nevzdávame ani za nepriaznivého stavu a sme pripravení bojovať o víťazstvo. Verím, že tieto všetky veci sa v nedeľu spoja a dokážeme vyhrať,“ otočil pozornosť na duel s Kubínom tréner.
Ten pre nedeľňajší duel nemôže počítať so Stanom Olejníkom, ktorý je momentálne zranený. Inak je káder k dispozícii a odhodlaný bojovať.
„Už sa veľmi tešíme na ten pocit, keď si s našimi fanúšikmi budeme môcť užiť výhru, urobíme pre to všetko,“ zakončil obľúbenec šamorínskych tribún, Attila Horváth.
Príďte nás zajtra povzbudiť, vidíme sa v Pomlé!
Hajrá, Somorja!
Autor: Klub
Sdielať článok

Program zápasov mládeže

Program zapasov mládeže na najbližší víkend.

Mládež

Z nášho fanshopu