ŠTK Šamorín v mládežníckych reprezentáciách

V mládežníckych výberoch slovenskej reprezentácie sa objavilo viacero hráčov z dresu ŠTK Šamorín.

Potvrdenie správnosti nastavenia výchovy talentovaných hráčov priniesla najnovšia nominácia mládežníckych reprezentácií Slovenska. V dvoch najstarších reprezentáciách sa objavilo viacero mien, ktoré patria do kádra ŠTK Šamorín, prípadne sa so Šamorínom pripravovali v rámci spolupráce s partnerským DAC.

V širšej nominácii reprezentácie do 21 rokov pre najbližší reprezentačný cyklus figurujú Damián Kachút, Bálint Csóka, Zoran Záhradník, ale aj Máté Szolgai, ktorý jesennú časť odohral ešte v našom drese.
V užšej nominácii hráčov do 19 rokov figuruje hneď štvorica hráčov, ktorá v tomto roku obliekala dres ŠTK, menovite Zoran Záhradník, Botond Angyal, Jakub Zemko a Matúš Kucman (poslední traja hráči DAC). V širšej nominácii sa ocitol aj Adrián Urban, hráč DAC, ktorý absolvoval s našim tímom zimnú prípravu, ale aj odchovanec ŠTK Šamorín, brankár Matej Jurička, aktuálne hráč FK Pohronie.
Reprezentácia do 17 rokov v uplynulých dňoch absolvovala trojzápas na Cypre, ktorý slúžil ako kvalifikácia na Majstrovstvá Európy a tím, v ktorom pôsobí ako tréner brankárov Juraj Baláž, si s najväčšou pravdepodobnosťou vybojoval postup na európsky šampionát po 22 rokoch, keďže obsadil so 6.bodmi druhé miesto a na EURO postupuje 7 z 8 tímov na druhých miestach.
Všetkým našim zástupcom v širších či užších nomináciách gratulujeme.
Autor: Klub
Sdielať článok

Program zápasov mládeže

Program zapasov mládeže na najbližší víkend.

Mládež

Z nášho fanshopu