Záverečný deň BUDAPEST YOUTH CUP

Žiaci počas nedele odohrali posledné zápasy na turnaji Budapest Youth Cup.

Šamorínčania obsadili vo veľkej európskej konkurencii v skupine Conference League konečné 11.miesto.

Víťazi finálových skupín:
Champions League - Juventus FC
Europa League - Feyenoord Roterdam
Conference League - NK Nafta Lendava


Turnaj celkovo zhodnotil tréner Anton Daniel.

V poslednom hracom dni sme opäť výsledkovo nevyčnievali, no herne sme až na jeden zápas proti Hartbergu pôsobili na ihrisku slušným dojmom. Opäť sme dostávali góly, ktoré podľa nás naozaj vieme dostať len my a to z ničoho. Celkovo sme ale s herným dojmom našich hráčov v dnešnom dni spokojní.
Celý turnaj aj hracie dni hodnotíme veľmi pozitívne s veľkým prínosom pre našich hráčov. Hlavne, čo sa týka výbornej konfrontácie a skúsenosti zo všetkých odohraných zápasoch. Chalani ukázali najmä po hernej stránke, že na tak kvalitne obsadenom turnaji sa absolútne nestratia. Bola to pre nás prvá skúsenosť z tak obrovským turnajom a hernou záťažou a tak si myslíme že to veľmi zavážilo aj v koncentrácii a únave v jednotlivých zápasoch, v ktorých sme výsledkovo mohli dopadnúť lepšie. Myslíme si, že práve takéto konfrontácie nás budú posúvať futbalovo na vyšší level. Chalanov chválime že dokázali takú záťaž zvládnuť na druhej strane veríme, že si dokázali zobrať z turnaja, čo najviac herných skúsenosti a motiváciu do ďalšej práce.

Chlapcom ďakujeme za predvedené výkony a reprezentáciu klubu.

Autor: Klub
Sdielať článok

Prípravka U10 sa chystá na prestížny turnaj v Budapešti!

Mladí futbalisti z prípravky ŠTK Šamorín U10 sa dnes vydávajú na cestu do Budapešti, kde sa zúčastnia medzinárodného turnaja Budapest Youth Cup.

U10

Z nášho fanshopu