Prestížny BUDAPEST YOUTH CUP U12

Mladší žiaci sa cez víkend 20.10.-22.10.2023 zúčastia na medzinárodnom prestížnom turnaji BUDAPEST YOUTH CUP U12

Medzinárodné turnaje mládeže vo futbale sú udalosťami, ktoré prinášajú do sveta futbalu mladých talentovaných hráčov z celého sveta. Tieto turnaje nie sú len o súperení na ihrisku, ale aj o zážitkoch a čerpaní nových skúseností. Inak tomu nebude ani na turnaji BUDAPEST YOUTH CUP, na ktorom nebude chýbať ani ŠTK Šamorín. Tím pod vedením trénerov Antona Daniela a Jakuba Baroka odcestuje vo štvrtok do dejiska turnaja. Šamorínčanom žreb nadelil nabitú medzinárodnú konfrontáciu. V E-skupine sa streneme s talianskym tímom Parma Calcio, maďarskými tímami Monor SE a ETO FC Győr, rumunským tímom Viitorlu Cluj a čiernohorským klubom FK Drezga. Do turnaja vstúpime zápasom proti Viitorlu Cluj.

Atmosféru v tíme nám pred začiatkom turnaja priblížil tréner Anton Daniel.

Štvrtok cestujete do Budapešti, kde absolvujete kvalitne obsadený mládežnícky turnaj. Čo to pre Vás znamená?

Sme veľmi nadšení, že sa nám podarilo dostať na tak kvalitne obsadený turnaj. Pre našich hráčov to znamená veľa kvalitných duelov, vďaka ktorým sa môžu herne posúvať. Na druhej strane sa veľmi tešíme aj na ten úžasný futbalový zážitok, ktorý nás všetkých čaká. Turnaj je obsadený zvučnými tímami z celej Európy. Už sa osobne nevieme dočkať kedy sa s nimi stretneme na trávniku.

Čo očakávate od svojich zverencov ?

Od hráčov očakávame, že ukážu svoj potenciál, že budú reprezentovať klub a mesto Šamorín len v tom najlepšom svetle, že dajú do turnaja maximum a že žiadna lopta pre nich v turnaji nebude stratená. Samozrejme veľmi dúfame, že si turnaj maximálne užijú a ešte viac sa zocelia ako kolektív. Veríme, že si turnaja odnesieme čo najviac skúseností a že aj ako individuality sa na turnaji predvedú, aby si ich všimli po prípade také veľké kluby ako Juventus.

Zloženie E-skupiny:

Turnaj sa pre našich chlapcov začína v piatok, keď v úvodom zápase nastúpime proti Viitorlu Cluj. Duel začina o 09:46.

Program zápasov:

LIVE výsledky a viac informácií nájdete tu: https://www.tournifyapp.com/live/schedule/team/6wc...

Autor: Klub
Sdielať článok

Prípravka U10 sa chystá na prestížny turnaj v Budapešti!

Mladí futbalisti z prípravky ŠTK Šamorín U10 sa dnes vydávajú na cestu do Budapešti, kde sa zúčastnia medzinárodného turnaja Budapest Youth Cup.

U10

Z nášho fanshopu