Posun na druhú priečku

Starší žiaci vycestovali na ihrisko Lokomotívy Trnava.

Začiatok zápasu mal turbulentný priebeh. Skóre zápasu otvoril v 2. minúte Szamaránszky. Domáci vyrovnali už o dve minúty neskôr. Potom opäť hviezdil Szamaránszky, keď v 9. minúte opäť prinavrátil vedenie ŠTK a v 27. minúte tretím gólom zvýšil na 1:3. Gólovú bodku dal za stretnutím Zemaník. Pätnástka využila zakopnutie Komárna a posunula sa na druhú priečku za vedúce Topoľčany.

Hodnotenie trénera Tomáša Kállaya:

Dnešný zápas bol pre nás veľmi ťažký. Napriek dažďu bol trávnik vo výbornom stave. Súper bol dnes veľmi namotivovaný a kvalitný a ich postavenie v tabuľke nezodpovedá ich kvalite. Vstup do zápasu sme mali famózny, keď náš strelec Čongi skóroval z prvej šance. Následne na to súper vyrovnal a otriasol sa z úvodného gólu. Veľkosť nášho tímu sa ukázala a chalani sa zapreli a v podstate sme súpera vyškolili z efektivity, kde Čongiho hattrick a Ninova individuálna akcia znamenala naše víťazstvo. Vydreté - ťažké, ale o to sladšie tri body. Teší ma, že v ťažkom zápase nás podržal brankár Tibi Mezei, ktorému to potom chalani vrátili zodpovedným výkonom v ďalších minútach. Ešte, ale nekončime a pokúsime sa o nemožné a pripravíme sa na ďalšieho súpera.


Autor: Klub
Sdielať článok

Dnešným dňom sa v ŠTK Šamorín začal letný denný kemp!

Dnes ráno sa v areáli ŠTK Šamorín s vervou a úsmevom na tvári zišlo 51 detí, aby sa zúčastnili letného denného kempu, ktorý potrvá do konca týždňa.

Mládež

Z nášho fanshopu