V nedeľu slávnostné otvorenie tribúny

​V netradičnom čase, od 13:00, nás v nedeľu čaká zápas 22.kola proti FC Košice. Ešte pred tým je na programe malá slávnosť.

Hotovo, administratíva vybavená! Čakanie na sprevádzkovanie novej tribúny Juh štadióna v Pomlé na konci a už od najbližšieho domáceho zápasu otvorí svoje brány domácim aj hosťujúcim fanúšikom. Zápas 22.kola II.futbalovej ligy proti FC Košice, ktorý sa uskutoční v nedeľu, 26.3. o 13:00, využijeme na slávnostné otvorenie tribúny, ktorá ešte viac prispeje ku kultúrnosti nášho domovského futbalového stánku. Symbolickú pásku k novej tribúne prestrihnú zástupcovia troch najvýznamnejších subjektov pri realizácii tejto stavby – predseda Správnej rady Fondu na podporu športu, ktorý participoval na výstavbe tribúny finančnou dotáciou vo výške 94 692,59 EUR, Ladislav Križan, primátor mesta Šamorín, ktoré poskytlo pre výstavbu tribúny dlhodobý prenájom pozemkov, Csaba Orosz, ako aj prezident FC ŠTK 1914 Šamorín, realizátora a spolufinancovateľa projektu, Csaba Horváth.

Tribúna Juh nám pomôže splniť požiadavky, kladené na druholigové kluby zo strany Slovenského futbalového zväzu a tiež prispeje k tomu, že v areáli Pomlé stúpne počet miest na sedenie nad 1.000. Veríme, že už pri prvom zápase sa k tejto méte čo najviac priblížime. Vidíme sa v Pomlé! Vidíme sa na Juhu!
Hajrá, Somorja!


Autor: Klub
Sdielať článok

Program zápasov mládeže

Program zapasov mládeže na najbližší víkend.

Mládež

Z nášho fanshopu