Víťazstvo na ihrisku Domina

Starší dorastenci zaznamenali šiestu výhru

V deviatom kole vycestovala devätnástka na ihrisko bratislavského tímu SDM Domino. Na prvý gól si diváci museli počkať až do záveru prvého polčasu. V 37. minúte premenil nariadený pokutový kop Július Jelínek a poslal ŠTK do polčasového vedenia 0:1. Krátko po zmene strán zvýšil vedenie na 0:2 Daniel Suvak. Domáci tím po tomto góle prebral v zápase iniciatívu. Dominu sa podarilo znížiť stav stretnutia v 58. minúte na 1:2. V daľších situáciach sa oba tímy nedokázali gólovo presadiť a tak sa stav už do konca zápasu nezmenil. Šamorínčania zvíťazili šiesty krát v sezóne a aj po tomto kole budú viesť ligový pelotón.

SDM Domino 1:2 FC ŠTK 1914 Šamorín

Góly ŠTK: 37'Jelínek, 48'Suvak

Zostava ŠTK:1 Matej Jurička, 6 Daniel Suvak (C), 18 Ivan Kostolný, 10 Attila József Kanócz, 2 Martin Polniš, 19 Šimon Ollé, 8 Marko Trusina, 14 Adam Füle, 9 Lukáš Makky, 13 Ihor Maiur, 11 Július Jelinek

Hodnotenie trénera Pavla Gregoru:

Vážime si víťazstvo z ihriska súpera, pretože to naozaj nebol ľahký zápas. Myslím si, že v prvom polčase sme napriek ťažkému terénu hrali veľmi dobre. V druhom polčase sme rýchlo strelili gól a to nás paradoxne mierne spomalilo. V tomto polčase to bolo o množstve súbojov, škoda, že sa nám nepodarilo zápas ešte jedným gólom ukončiť skôr.

Autor: Klub
Sdielať článok

Zimná liga U10 v Pomlé: Stupava víťazí, Šamorín obsadzuje 2. a 3. miesto!

V sobotu 23. marca sa na malej umelej tráve v Pomlé odohralo 4. kolo Zimnej ligy U10, ktorá priniesla napínavé súboje a skvelé futbalové zážitky.

U10

Z nášho fanshopu