Vasárnap jön a lelátó ünnepélyes megnyitója

Rendhagyó időben, vasárnap 13:00 órai kezdettel vár ránk az FC Kassa elleni összecsapás a 22. forduló keretén belül. A mérkőzést megelőzően azonban egy kis ünnepség van műsoron.

Kész, a papírmunka elintézve! A Pomlé stadion új déli lelátójának az üzembe helyezésére való várakozás a végéhez közeledik és a legközelebbi otthoni találkozótól kezdve a hazai és a vendégszurkolók előtt is megnyitja kapuit. A II. liga 22. fordulójában megrendezésre kerülő összecsapás, amelyen az FC Kassát fogadjuk, március 26-án, vasárnap 13:00 órakor kezdődik. Ezt az alkalmat használjuk ki az új lelátó ünnepélyes megnyitására, amely hozzájárul a stadionunk kulturáltságának további növeléséhez. Az új tribün szimbolikus szalagját a lelátó megépítésében résztvevő három legjelentősebb szubjektum képviselője vágja át – a Sporttámogató Alap igazgatója, Ladislav Križan, amely 94 692,59 euróval támogatta az építkezést, Somorja Város polgármestere, Orosz Csaba, aki a telkek hossztávú bérbeadásával segítette a projektet és a projekt kivitelezője és társfinanszírozója, az FC ŠTK Somorja elnöke, Horváth Csaba.

A déli lelátó segít teljesíteni azokat a kritériumokat, amelyeket a Szlovák Labdarúgó-szövetség támasztott a másodosztályú klubok felé és hozzájárul ahhoz, hogy a Pomléban 1000 fölé emelkedik az ülőhelyek száma. Bízunk benne, hogy már az első mérkőzésen a lehető legközelebb kerülünk ehhez a mérföldkőhöz. Találkozunk a Pomléban! Találkozunk a délin!
Hajrá, Somorja!
Autor: Klub
Sdielať článok

Az STK Somorja játékosai az ifjúsági válogatottakban

A szlovák válogatott ifjúsági utánpótlás-csapataiba az STK Somorja több futballistája is meghívót kapott.

A mužstvo

Z nášho fanshopu