Na DAKA CUPE aj proti FK Crvena Zvezda Beograd

Prípravky ŠTK dnes štartujú na medzinárodnom turnaji DAKA CUP!

Už od dnes 19. apríla sa mladí futbalisti a futbalistky z prípraviek ŠTK zúčastnia medzinárodného turnaju DAKA CUP, ktorý sa koná v X-bionic Sphere v Šamoríne. Turnaj potrvá tri dni, do nedeľe 21. apríla, a zúčastnia sa ho chlapci a dievčatá z kategórií U8, U9, U10 a U11.

Naši mladí futbalisti a futbalistky sa tešia na konfrontáciu so silnými súpermi z rôznych krajín (Slovensko, Česko, Rakúsko, Srbsko, Poľsko, Maďarsko). V skupine kategórie U8 sa stretnú s renomovaným tímom FK Crvena Zvezda Beograd zo Srbska. V ostatných vekových kategóriách budú šamorínčania súperiť aj so súpermi ako Slovan Bratislava, rakúsky SC Wiener Viktoria, FK Inter Bratislava, srbský FK Zemun, rakúsky SC Linz, FK Tvrdava 1909, Spartak Trnava, FC DAC Dunajská Streda...
Zápasy prinesú dobrú príležitosť pre našich chlapcov a dievčatá, aby si zmerali sily so zahraničnými tímami a ukázali svoje futbalové umenie. Turnaj DAKA CUP je skvelým podujatím pre celú rodinu a preto pozývame všetkých rodičov, fanúšikov a priaznivcov futbalu, aby prišli povzbudiť našich chlapcov a zažili skvelú atmosféru medzinárodného turnaja.
Neváhajte a príďte v piatok a sobotu do X-bionic Sphere v Šamoríne a podporiť naše nádeje!
Držíme palce všetkým našim futbalistom a futbalistkám!
Informácie o turnaji:
Kedy: 19. - 21. apríl 2024
Kde: X-bionic Sphere, Dubová 33/A, Šamorín
Kategórie: U8, U9, U10, U11
Program zápasov jednotlivých kategórií nájdete tu:
Program nedeľných finálových zápasov:

U11| https://www.meinturnierplan.de/showit.php?id=1712931273

Autor: Klub
Sdielať článok

Šamorín Cup U10

Zajtraší sviatočný deň 1. máj bude v Pomlé patriť turnajom prípraviek.

U10

Z nášho fanshopu